موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب : 4429
  • تعداد صفحات : 1
  • تعداد دیدگاه ها : 1
  • تعداد کلمات سایت : 2,936,830
  • آی پی شما : 54.80.158.127

برچسب ها

بایگانی شمسی

نسخه ی جدید راه افتاده است

 

ويژه اشخاصي با سليقه اي خاص و سخت پسند

طراحي بي نظير و زيبا براي مشكل پسندان

آيا به دنبال ساعت خاص و منحصر به فرد هستيد ؟

بهترین کادو برای کسی که دوستش دارید

در رنگ های متنوع

                                                            

قيمت با تخفيف ويژه فقط 15.000 تومان

  اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

ساعت مچی دخترانه مدل پاریس!!!یکی از زیباترین و بهترین ساعت های مچی دخترانه عرضه شده در سال جدید است که طراحی خیره کننده آن طرفداران بسیاری را جذب کرده است

بسیار زیبا و شیک

در رنگ های متنوع

رنگ مورد نظر خود را هنگام ثبت سفارش انتخاب نمایید

قیمت فقط : ۱۵,۰۰۰ تومان

اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

 

طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو شیرینی سنتی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو شیرینی سنتی خوشمزه

تاریخ : پنج شنبه، ۲۲ تیر ۱۳۹۶
۵ views
0دیدگاه
نوشته:admin

#tags

شیرینی برنجی یی از شیرنی های خوشمزه و سنتی مربوط به کرمانشاهاست که می تواند با مایکروویو آن را تهیه کنید.

 مواد لازم شیرینی برنجی با مایکروویو

آرد برنج  ۲۰۰ گرم
آرد گندم ۵۰ گرم
بیکینگ پودر  یک دوم قاشق چایخوری
کره  ۱۰۰ گرم
پودر هل  سه چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ  یک عدد
گلاب  یک و نیم قاشق سوپخوری
پودر قند  ۱۰۰ گرم
تخم خرفه  به میزان لازم

طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو

ابتدا دستگاه را با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد گرم کنید (پیش گرمایش کلید کانوکشن). آرد برنج و گندم و بیکینگ پودر را به آن اضافه کرده و هل را بیافزایید تا به صورت خرده نان درآید. در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال هم زده و گلاب و پودر قند را به آن اضافه کنید و به مخلوط آرد بیافزایید تا به صورت خمیری نرم و یک دست درآید خمیر را در کیسه فریزر قرار داده و حداقل ۲ ساعت در یخچال بگذارید.
ظرف مناسبی را انتخاب کنید. از خمیر به اندازه فندق بزرگ برداشته و در دست گرد کنید و روی آن را با مهر چوبی نقش بزنید تا کمی پهن شود و روی آن تخم خرفه بپاشید. ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۵۰ درجه سانتی گراد روی سه پایه کوتاه فلزی در مایکروویو بگذارید تا زیر شیرینی طلایی شود.
#tags
نکات
۱- بهتر است مهر را در آرد بزنید تا به سطح خمیر نچسبد.
۲- بگذارید شیرینی ها کمی سرد شوند و بعد از ظرف جدا کنید.
۳- می توانید کمی آب زعفران به خمیر اضافه کنید تا شیرینی زعفرانی شود.
۴- در زمان پیش گرمایش باید دستگاه خالی باشد.
۶- با توجه به سایز مایکروویو باید این شیرینی را در ۲ نوبت درست کرد.
۷- می توانید خمیر را از روز قبل آماده کرده و در یخچال بگذارید.
۶- بعد از درآوردن خمیر از یخچال ۱۵ دقیقه صبرکنید، بعد شیرینی ها را در دست گرد کنید.
۷- هنگام استفاده از کلید کانوکشن می توانید از ظرف فلزی هم استفاده کنید.
#tags

نکات تکمیلی در مورد شیرینی برنجی

شیرینی برنجی جزو کیک و شیرینی – شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد .
شیرینی برنجی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۱۰ نفر مناسب میباشد .

شیرینی برنجی ، طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو

نوشته طرز تهیه شیرینی برنجی با مایکروویو شیرینی سنتی خوشمزه اولین بار در تاپ ناز پدیدار شد.

برچسب ها :



آخرین ارسال ها