موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب : 4526
  • تعداد صفحات : 1
  • تعداد دیدگاه ها : 1
  • تعداد کلمات سایت : 2,995,349
  • آی پی شما : 23.20.50.146

برچسب ها

بایگانی شمسی

نسخه ی جدید راه افتاده است

 

ويژه اشخاصي با سليقه اي خاص و سخت پسند

طراحي بي نظير و زيبا براي مشكل پسندان

آيا به دنبال ساعت خاص و منحصر به فرد هستيد ؟

بهترین کادو برای کسی که دوستش دارید

در رنگ های متنوع

                                                            

قيمت با تخفيف ويژه فقط 15.000 تومان

  اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

ساعت مچی دخترانه مدل پاریس!!!یکی از زیباترین و بهترین ساعت های مچی دخترانه عرضه شده در سال جدید است که طراحی خیره کننده آن طرفداران بسیاری را جذب کرده است

بسیار زیبا و شیک

در رنگ های متنوع

رنگ مورد نظر خود را هنگام ثبت سفارش انتخاب نمایید

قیمت فقط : ۱۵,۰۰۰ تومان

اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

 

طرز تهیه آش گزنه غذای محلی مازندران

طرز تهیه آش گزنه غذای محلی مازندران

تاریخ : جمعه، ۲۳ تیر ۱۳۹۶
۶ views
0دیدگاه
نوشته:admin

#tags

آش گزنه یکی از غذاهای خوشمزه مازندران است. در این آش حبوبات، کدو حلوایی و سیزیجات معطر ریخته می شود که سرشار از پروتئین گیاهی است. طرز تهیه این غذای محلی خوشمزه را در بخش آشپزی تاپ ناز مشاهده می کنید.

مواد لازم برای آش گزنه

آرد گندم ۵۰۰ گرم
چغندر ۵۰ گرم
عدس ۵۰ گرم
نخود ۵۰ گرم
لوبیا ۳۰ گرم
باقلا ۵۰ گرم
کدو حلوایی ۱۰۰ گرم
گشنیز ۱۰۰ گرم
جعفری ۵۰ گرم
سیر ۵۰ گرم
ماست یک کیلوگرم
همچنین بخوانید : تمام غذاهای محلی مازندران
نمک ۱۰ گرم
زردچوبه ۱۰ گرم
#tags

طرز تهیه آش گزنه

آرد را خمیر کرده با وردنه آن را پهن می کنند. برای نازک شدن خمیر باید آن را این دست و آن دست کرد. خمیر نازک شده را روی ظرف پهن کرده و روی آن را آرد می پاشند و آهسته آهسته آن را تا می زنند و هم زمان با تا زدن خمیر، زیر آن نیز آرد می پاشند تا به هم نچسبد. خمیر را با چاقو به طور افقی برش می زنند. نخود، لوبیا، عدس، چغندر و باقلا را با هم می پزند. سبزی ها و کدو حلوایی را همراه با نمک و زردچوبه به مواد اضافه می کنند.  بعد از پخته شدن مواد ماست را در آب حل کرده به آش اضافه می کنند. هم زمان آش را هم می زنند تا آش جوش بیاید.  رشته ها را بعد از جوش آمدن اضافه می کنند و منتظر می مانند تا آش قوام بیاید.

نکات تکمیلی در مورد آش گزنه

آش گزنه جزو غذای محلی – مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱ ساعت و ۰ دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲ ساعت و ۰ دقیقه میباشد .
آش گزنه را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد .

آش گزنه ، طرز تهیه آش گزنه

نوشته طرز تهیه آش گزنه غذای محلی مازندران اولین بار در تاپ ناز پدیدار شد.

برچسب ها :



آخرین ارسال ها