موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب : 4368
  • تعداد صفحات : 1
  • تعداد دیدگاه ها : 1
  • تعداد کلمات سایت : 2,897,962
  • آی پی شما : 23.20.193.33

برچسب ها

بایگانی شمسی

نسخه ی جدید راه افتاده است

 

ويژه اشخاصي با سليقه اي خاص و سخت پسند

طراحي بي نظير و زيبا براي مشكل پسندان

آيا به دنبال ساعت خاص و منحصر به فرد هستيد ؟

بهترین کادو برای کسی که دوستش دارید

در رنگ های متنوع

                                                            

قيمت با تخفيف ويژه فقط 15.000 تومان

  اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

ساعت مچی دخترانه مدل پاریس!!!یکی از زیباترین و بهترین ساعت های مچی دخترانه عرضه شده در سال جدید است که طراحی خیره کننده آن طرفداران بسیاری را جذب کرده است

بسیار زیبا و شیک

در رنگ های متنوع

رنگ مورد نظر خود را هنگام ثبت سفارش انتخاب نمایید

قیمت فقط : ۱۵,۰۰۰ تومان

اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

 

استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و ساده درست کنید + آموزش تهیه

استرامبولی ایتالیایی خوشمزه و ساده درست کنید + آموزش تهیه

تاریخ : دوشنبه، ۲۶ تیر ۱۳۹۶
۳ views
0دیدگاه
نوشته:admin

استرامبولی ایتالیایی : استرامبولی یک غذای ایتالیایی خوشمزه ست که با گوشت سرخ شده و پنیر، اسفناج و فلفل تند داخل خمیر تازه درست میشه. استرامبولی دستورهای متفاوتی داره و بعضی ها اونو با کالباس و به صورت رولتی درست میکنن.

#tags

مواد لازم:

  • ۵۰ گرم اسفناج
  • ۴ شاخه جعفری
  • ۲ حبه سیر
  • ۸ عدد فلفل تند
  • ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۲۵۰ گرم آرد
  • ۲۲۰ گرم ماست یونانی
  • ۲۰۰ گرم سس پیتزا
  • ۱۵۰ گرم پنیر موزارلا رنده شده
  • ۲۵۰ گرم کره

#tags

اسفناج و جعفری را خرد کنید. دو حبه سیر را ریز کنید و فلفل ها را به شکل حلقه ای خرد کنید.

#tags

کف تاوه را با اسپری روغن چرب کنید و گوشت چرخ کرده را به مدت ۶ الی ۷ دقیقه تفت بدهید. سپس آن را کنار بگذارید. ¼ پیمانه آرد اندازه بگیرید و کنار بگذارید و از آن برای نچسبیدن خمیر به دست استفاده کنید. بقیه آرد را با ماست، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون، نصف قاشق چای خوری نمک داخل ظرف بزرگی ترکیب کنید.

#tags

سطحی که می خواهید خمیر را روی آن صاف کنید آرد بزنید سپس خمیر را روی سطح قرار داده و با وردنه صاف کنید. سپس خمیر را روی هم تا کنید و با دست ورز بدهید. اگر خمیر به هم نمی چسبد نگران نشوید آنقدر ورز بدهید و با وردنه صاف کنید تا به هم بچسبد. بعد از این که خمیر نرم و کشدار به دست آمد آن را به دو نیم کنید و با وردنه هر دو را صاف کنید و در اندازه های مستطیل ۶ در ۱۰ دربیاورید.

#tags

خمیر صاف شده را داخل سینی فر قرار دهید. روی هر کدام از خمیرها ۲ قاشق غذاخوری سس پیتزا بمالید. سپس گوشت، اسفناج، پنیر و فلفل را دو قسمت کرده و روی هر کدام از خمیرها بریزید. دوباره روی مواد ۲ قاشق غذاخوری سس بریزید.

#tags

کناره های خمیر را در فاصله های ۱ سانتیمتری برش بزنید. ابتدا لبه های سر و ته خمیر را تا کنید و بعد لبه های برش خورده را یکی از چپ یکی از راست مثل بافت مو تا کنید. سپس به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. تاوه را روی گاز با حرارت کم قرار دهید و کره و سیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه تفت بدهید. استرامبولی را از فر بیرون بیاورید و کره و سیر را با برس روی آن بمالید و دوباره به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید تا زمانی که روی آن قهوه ای رنگ شود. سپس از فر بیرون بیاورید و بعد از ۵ دقیقه سرو کنید.

#tags

اگر دوست داشتید می توانید آن را با چاقو برش بزنید سس باقیمانده را روی آن بریزید و با جعفری تزئین کنید.

برچسب ها :



آخرین ارسال ها