موضوعات

آمار سایت

  • تعداد مطالب : 4368
  • تعداد صفحات : 1
  • تعداد دیدگاه ها : 1
  • تعداد کلمات سایت : 2,897,962
  • آی پی شما : 23.20.193.33

برچسب ها

بایگانی شمسی

نسخه ی جدید راه افتاده است

 

ويژه اشخاصي با سليقه اي خاص و سخت پسند

طراحي بي نظير و زيبا براي مشكل پسندان

آيا به دنبال ساعت خاص و منحصر به فرد هستيد ؟

بهترین کادو برای کسی که دوستش دارید

در رنگ های متنوع

                                                            

قيمت با تخفيف ويژه فقط 15.000 تومان

  اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

ساعت مچی دخترانه مدل پاریس!!!یکی از زیباترین و بهترین ساعت های مچی دخترانه عرضه شده در سال جدید است که طراحی خیره کننده آن طرفداران بسیاری را جذب کرده است

بسیار زیبا و شیک

در رنگ های متنوع

رنگ مورد نظر خود را هنگام ثبت سفارش انتخاب نمایید

قیمت فقط : ۱۵,۰۰۰ تومان

اول کالا را دریافت کنید ،سپس مبلغ ان را به مامور پست بدهید


 

 

 

آموزش درست کردن حلیم شیر خامه خوشمزه

آموزش درست کردن حلیم شیر خامه خوشمزه

تاریخ : پنج شنبه، ۱۵ تیر ۱۳۹۶
۵ views
0دیدگاه
نوشته:admin

آموزش درست کردن حلیم شیر خامه خوشمزه 

اگر طرفدار درست کردن حلیم هستید و به خوردن آن علاقه دارید ما نوع خاصی از این غذای فوق العاده را به شما آموزش خواهیم داد. 

 

مواد لازم برای حلیم شیر خامه :

گوشت گوسفند بدون استخوان  ۵۰۰ گرم 
گندم پوست گرفته‌  ۵۰۰ گرم 
آب  یک لیتر 
 شیر  دو لیتر
خامه ۲۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
دارچین به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
پیاز یک عدد

طرز تهیه حلیم شیر خامه :

ابتدا گوشت را با کمی آب و یک عدد پیاز می‌گذاریم بپزد و در انتهای پخت کمی نمک به آن اضافه می کنیم. بعد از اینکه کاملا پخته شده، گوشت ها را از ظرف خارج کرده و بعد از خنک شدن ریش ریش می کنیم.

 

گندم ها را به مدت نصف روز در آب خیس کرده و سپس با یک لیتر آب در ظرفی ریخته و روی حرارت بسیار کم می‌گذاریم بپزد تا آب کاملا به خورد گندم ها رفته و پخته شود و بعد از پختن و کمی خنک شدن با گوشتکوب دستی یا برقی شروع به له کردن گندم ها می کنیم بعد از یک دقیقه شیر را تدریجی به گندم ها اضافه کرده و به له کردن ادامه میدهیم تا مواد حالت کش دار بگیرد و کاملا کش بیاید.

 

دوباره مواد را روی حرارت ملایم گذاشته و گوشت ها را اضافه کرده به مدت دو دقیقه دوباره مواد را می کوبیم در انتها خامه را اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه مواد را از روی حرارت برداشته داخل ظرف می ریزیم و با دارچین، روغن مایع، گوشت ریش ریش شده و کنجد، حلیم را تزیین می نماییم.

 

 



برچسب ها :



آخرین ارسال ها